Puolukka-Blossa-brownie

Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!

Puolukka-Blossa-brownie + glögisuositus
logo

8+ HLÖ

logo

0 h 45 min

30-40 KPL

AINEKSET

  • 250 g voita

  • 250 g tummaa suklaata

  • ½ dl Blossa vinglögg:iä

  • 2 dl sokeria

  • 2 dl fariinisokeria

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 4 kananmunaa

  • 200 g puolukoita

  • 5 dl vehnäjauhoja

  • tomusokeria

  • puolukoita

VALMISTUSOHJEET

    1. Sulata voi ja rouhi suklaa.

    2. Kaada sula voi rouhitun suklaan päälle. Sekoittele kunnes seos on sileää.

    3. Vatkaa kananmunat ja sokerit vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu suklaaseos, glögi ja puolukat.

    4. Kääntele seosta varovaisesti. Lisää seokseen vehnäjauhot ja kääntele taikina tasaiseksi.

    5. Kaada seos leivinpaperin päälle uunipellille, paista n. 25-30 minuuttia 175 asteessa.

    6. Brownie saa jäädä hieman pehmeäksi, jotta siitä tulisi mehevä. Anna jäähtyä. Leikkaa pieniin neliöihin ja koristele tomusokerilla ja puolukoilla. Tarjoile Blossa glögien kanssa.

Blossa_roseepulloja

Glögi sopii syksyn aloittajaksi


Luulitko että glögi on vain joulunajan juoma? Ei enää – nykyisin glögilasi nousee monien huulille jo alkusyksystä pitkälle kevät-talveen. Joko kylmänä tai lämpimänä juomana, tutustu glögin monipuolisuuteen!

Lue lisää »